Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Vår Hisservice

MSW är det lilla företaget med dom stora ambitionerna. Varje installation som vi gör är ett förtroende ifrån Er som kund till oss som installatör. Vår kunskap och breda erfarenhet utav alla på marknaden förekommande hissar gör att vi på en personlig nivå ser till att ditt hissägande är tryggt, enkelt och säkert. Vi utför service, underhåll, ombyggnation & nyproduktion, inget jobb är för stort eller för litet för oss. I största möjliga utsträckning så jobbar vi med svenska leverantörer som levererar olåsta styrsystem för att trygga framtiden för dig som fastighetsägare. För att öka din trygghet ännu mer så har vi en jourverksamhet som ligger i beredskap dygnet runt årets alla dagar.

hisService

En hiss behöver ses om för att kunna ha ett säkert och felfritt fungerande. Förebyggande underhåll är en viktig och självklar del i vår verksamhet och vi har därför olika typer av serviceavtal som anpassas efter dina och din hiss behov.

Modernisering

En gammal och sliten hiss kan bli som ny igen. Ibland behövs en varsam renovering och ibland en lätt uppfräschning. Oavsett vilket så erbjuder vi vår hjälp och samtidigt ökas värdet på fastigheten.

NyProduktion

Rätt hiss på rätt plats är både funktionellt och snyggt. Vi bygger alltid våra hissar från grunden vilket gör att vi kan specialanpassa och påverka alla detaljer i skiss, konstruktion och installation och detta ser vi som en specialitet.

läs mer om vår produktion av hissar

kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60