Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Installera laddstationer

laddstationer

Installation av laddstationer i Löddeköpinge med omnejd!

Går du i funderingar eller har du redan skaffat en elbil? Grattis! Att skaffa elbil gör inte bara att du minskar på ditt klimatavtryck det gör även att du sparar pengar. Ska man inte åka några längre sträckor utan främst använder bilen i vardagen så är elbilen ett perfekt alternativ. Med tanke på de höga bensinpriserna så är det tryggt och enkelt att istället ha en elbilsladdare hemma.

Det finns några få allmänna elbilsladdare i Löddeköpinge men det är en bra ide att även ha en elbilsladdare hemma eller på arbetsplatsen. Det är väldigt viktigt att man inte laddar elbilen i ett vanligt vägguttag då det inte klarar den höga påfrestningen och kan börja brinna. 

Vad finns det för typer av laddstationer?

Det finns tre typer av laddstationer & i Europa måste alla vara bestyckade med europeiska typ 2 uttag (vilket fastslog av EU i början av 2017).

Laddbox

Den vanligaste typen av laddstation är den som kallas laddbox. Det är den som finns både hemma hos privatpersoner och i stora parkeringsgarage. Laddboxen monteras på väggen och med en sån kan bilen laddas under natten på låg effekt.

Destinationsladdare

En annan variant av elbilsladdare är destinationsladdare som är byggda för att stå utomhus och klara de flesta typer av väder och andra påfrestningar. De står ofta på offentliga utomhusparkeringar, vid vägkanter osv. Destinationsladdare monteras i marken som en laddstolpe och kan även utrustas med betallösningar, vilket är passande för offentliga miljöer.

Snabbladdare

Behöver laddningen gå extra snabbt är snabbladdare det bästa alternativet. De hittar man oftast exempelvis vid bensinstationer och rastplatser. Anledningen till att denna är mycket snabbare än de andra är för att de laddas med direktström istället för växelström. Dessa behöver en årlig service av certifierade servicetekniker.

Varför ska du anlita MSW?

Vi på MSW tycker att elbilar är ett bra sätt att ta ansvar men då det inte finns så många laddstationer i Löddeköpinge hjälper gärna vi till att installera laddstolpar. Vi har flera års erfarenhet och vet vad som är viktigt att tänka på för att installationen ska bli korrekt utförd. Har du några frågor eller speciella önskemål är du alltid välkommen att bolla dina tankar med oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig att installera elbilsladdare i Löddeköpinge

laddstationer
kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60