Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Datanät och Fiberinstallation

Fiberinstallation och datanät skåne

Fiberinstallation i löddeköpinge

För oss på MSW är inga jobb för små eller förstora! Vi hjälper både privatpersoner och företag med fiberinstallation i Löddeköpinge. Våra fiberinstallatörer i Löddeköpinge ser alltid till att leverera professionella och kvalitetssäkrade resultat

Varför ska man installera fiber?

Med fiber får man en pålitlig användning av tv, telefoni och bredband så väl hemma som på arbetsplatsen. Man får även ökad tillgång för lagring, internetsäkerhet och hosting. Idag är ljusets hastighet det snabbaste vi känner till och tekniken bakom fiber bygger på ljus, därav fungerar det även över långa avstånd och kallas framtidens teknik. Förutom hastigheten så blir uppkopplingen också mer stabil med fiber. Detta gör att du kan njuta av streaming utan jobbiga laddnings- och uppkopplingsproblem. 

Fiberinstallation kan även ses som en god investering då det ökar fastighetens värde. Idag anser man att det är en självklarhet att tekniken ska fungera och i framtiden kommer det att vara en given hygienfaktor.  Med fiber är du även redo för den snabba utvecklingen gällande smarta hem som redan börjar bli stort idag och som kommer att bli ännu större i framtiden.

Vi på MSW har flera års erfarenhet och all utrustning som krävs för att göra en välfungerande och godkänd nätverksinstallation. För att säkerställa vår kvalitet lämnar vi alltid över ett mätprotokoll av alla nätinstallationer.

Några av sakerna som vi kan hjälpa dig med gällande fiber:

  • Fibersvetsning SM/MM
  • DB mätning och felsök av fibernät
  • Kopparnät Cat6/Cat6e/Cat7
  • Senaste teknologin i våra fibersvetsar och mätinstrument
  • Byggs enligt kundens önskemål

Teleinstallation i Löddeköpinge

Vi utför flera olika typer av kopparinstallationer och däribland teleinstallation.  Då vi även erbjuder fiber- och övervakningsinstallationer kan vi erbjuda en helhetslösning anpassad efter vad just du behöver. Våra skickliga tekniker erbjuder teleinstallation av hög kvalitet och med flera års erfarenhet.

Datanät i Löddeköpinge

MSW Service kan erbjuda datainstallationer för både kopparinstallationer och fiberinstallationer. Vi kan utföra enkla så väl som integrerade installationer.

Vi anpassar alltid våra installationer efter våra kunders behov, vilket ger er ett datanätverk som är individuellt anpassat och utformat för era eller ert företags behov. Då vi har bred kunskap om allt som berör installation av datanät är vi på MSW ett säkert val för datanätsinstallationer.

Installation av datanät utförs samtidigt som installation av koppar och fiber. Det ger er som kund en helhetslösning.

Kontakta oss så hjälper vi dig med installationer av datanät och fiber i Löddeköpinge!

Fiberinstallation och datanät
kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60