Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Elinstallationer

Elinstallationer i SKÅNE, löddeköpinge

Vi på MSW Service i Löddeköpinge genomför både små och stora elinstallationer runt om i hela Skåne. Vi arbetar i nybyggnationer så väl som i byggnader. Med våra elinstallationer får ni som kund ta del av tjänster ur alla verksamhetsområden som vi erbjuder.

Självklart erbjuder vi skräddarsydda helhetslösningar på alla våra olika sorters elinstallationer. Vi arbetar i hela Skåne, Löddeköpinge med omnejd, men skulle det komma in förfrågningar på andra orter utanför vårt verksamhetsområde, är dessa arbeten vi kan utföra beroende på omfattning på arbetet. Med oss som elinstallatör lovar vi bred kunskapsbas från personal med lång erfarenhet.

Skräddarsydda lösningar till alla kunder

Vi värnar om våra kunder, därför är alla elinstallationer vi utför kundcentrerade. För oss är det viktigt att kunden får som denne vill, därför lyssnar vi alltid extra noga på vilka behov våra kunder har. På så sätt får ni den efterfrågade, skräddarsydda lösningen som ni efterfrågar. Med vår breda kompetens får ni alltid den bästa möjliga lösningen, och endast en installatör för samtliga områden. Detta gör hela arbetet kostnadseffektivt och skapar en trygghet för både er och oss. 

Elinstallationer för både företag och privatpersoner

MSW Service utför elinstallationer för både företag och privatpersoner. Vi kan med andra ord arbeta med installationer i ert hus, såväl som i era företagslokaler. Med våra elektrikers erfarenhet och kunnande garanterar vi elinstallationer av högsta kvalitet. Vare sig det gäller stora eller små elinstallationer så tveka inte på att kontakta oss på MSW Service.

Kontakta oss så hjälper vi dig!
kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60