Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Våra hisstjänster- hisservice

Elektriker Löddeköpinge

Hisservice

Hisservice är en viktig del för att ni ska ha säker och felfri drift av er hiss. Våra serviceavtal tas fram tillsammans med er utifrån vad er hiss är i behov av. Det är viktigt för oss är att serviceavtalet och kostnaden för detta baseras utifrån vad behovet är för just för er. Vi erbjuder service på alla hissmodeller oavsett om det är Linhiss, hydraulhiss, plattformshiss eller handikapphiss dvs. alla typer som förekommer på marknaden. Givetvis har vi hissjour dygnet runt alla dagar i veckan. Kontakta oss gärna så att ni kan få ett serviceavtal som passar er hiss!

Modernisering av hissar

Det miljövänliga sättet att ta hand om din hiss är en modernisering. Du byter bara ut dom delar som behövs för att du ska få den nya fina känslan med modern teknik. På så sätt får man en lika säker hiss som om ni hade satt in en ny hiss till en lägre kostnad. Man kan säga att en modernisering av din hiss är det moderna sättet att ta hand om din hiss för miljön och framtiden.

Hisservice Skåne

Ny hiss

När det blir nya byggnader så behövs det nya hissar! Vi kan kundanpassa hissarna efter behov. Varje typ av hiss har sin plats. Vi kan erbjuda linhissar, hydraulhissar och alla typer av handikapphissar och plattformshissar. Man kan säga allt från stolhiss till Linhiss, från små stolhissar i hemmen till kraftfulla varuhissar i industrier. Alla hissinstallationer, stora som små passar MSW Service!

Hissar
kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60