Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Larminstallationer

larminstallationer

Vi hjälper dig med larminstallation i LÖDDEKÖPINGE!

Har du gått i funderingar på att skaffa inbrottslarm och/ eller kameraövervakning i Löddeköpinge? Vi hör om allt fler brott i samhället så det är klokt att ligga steget före.  En plats man vill känna sig extra trygg på är givetvis i hemmet. Med inbrottslarm kan du känna dig tryggare både när du är borta och ett lugn när du är hemma så att du kan sova gott om nätterna.

Inbrottslarm och kameraövervakning är ett av de mest effektiva sätten förhindra, avskräcka och avslöja inbrott. Vi förstår att du vill känna dig trygg och det vill vi på MSW också att du ska göra.

Vi på MSW erbjuder larmsystem både för privata och offentliga miljöer, anpassade efter dina behov. Vårt larmsystem är ett godkänt och beprövat system som passar lika bra hemma som för bostadsrättsföreningar och kontorskomplex.

Vilka fördelar finns det med inbrottslarm?

Bara det faktum att ha en informativ skylt om att man har inbrottslarm kan avskräcka inbrottstjuvar från att bryta sig in. De är mycket stressande när larmljudet går igång och förutom att grannar kan reagera på ljudet så vet de att väktare är på väg och att de arbetar under tidspress.

Ska du vara borta under en längre tid så kan du vara trygg med att du genast får reda på om det varit inbrott och du slipper komma hem till en otrevlig överraskning.

Ju tidigare man får reda på ett brott desto enklare blir det att lösa så det är en väsentlig skillnad i sannolikheten att fånga tjuvarna om det kan börja utredas efter några minuter till skillnad mot att upptäcka inbrottet efter några dagar. Det är även en mycket större sannolikhet att personer som rört sig i området kommer minns om de sett på något ovanligt

Vilka fördelar finns det med kameraövervakning?

Liksom med inbrottslarm är det avskräckande för inbrottstjuven om det finns en skylt om att området är kameraövervakat. Att ha kameraövervakning hemma är även bra för att man kan se vilka och hur många som genomfört inbrottet. Detta gör det enklare att få signalement och se vart de rört sig på brottsplatsen.

Kameraövervakning tillåter dig att se om någon rör sig på tomten eller i huset vilket gör att du även själv kan larma snabbare. Många kameror idag kan även skilja mellan människor och djur så att de inte larmar i onödan.

Vad säger lagen om kameraövervakning?

Du behöver inte ha något tillstånd för att sätta upp kameraövervakning i privat bostad, på tomt där det framgår att det är privat område och exempelvis finns staket, i förråd, garaget eller sjöbod. Det är dock viktigt att området som övervakas inte sträcker sig utanför det privata området och att materialet inte sprids vidare till en större grupp människor eller läggs ut på nätet. Den som utför övervakningen måste vara en fysisk person och inte en juridisk person eller ett företag.

Passagesystem i Löddeköpinge

På MSW arbetar vi med ett flertal olika passagesystem för både stora företag till mindre enmansföretag. Vare sig det är för miljöer där utrymmet är litet och simpelt, stort och komplex, ett system för att enbart öppna dörrar eller ett system som är mer avancerat så har vi ett passagesystem som passar er. Alla passagesystem som vi installerar är skräddarsydda och anpassade till det ni behöver.

Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper om passagesystem, detta gör att våra installatörer ser vilka behov ni har och hur systemet bäst kan anpassas till er. Oavsett om det är för att öppna dörrar eller

Så fungerar passagesystem

Passagesystem är en av grundpelarna i en effektiv och modern säkerhetslösning för företag. Alla dörrar på företaget blir utrustade med kortläsare. För att öppna dörrarna används en bricka, alternativt ett passagekort som ni håller fram intill kortläsaren. På detta sätt har endast personer med brickor eller passagekort tillträdde till lokalerna på företaget.

Det är ni som har full kontroll över vem som har tillgång till att öppna dörrar i lokalerna på ert företag. Det är lika enkelt att ändra behörighet som det är att öppna dörrarna efteråt.

Vi hjälper dig med larminstallationer

MSW har flera års erfarenhet av både inbrottslarm och kameraövervakning, vi ser till att larminstallationen görs korrekt och hjälper dig att hitta det larm som passar just dina behov. Det kan exempelvis vara svårt att veta hur många larm man behöver samt vart det ska sitta för att vara så effektivt som möjligt och det hjälper vi givetvis dig med. Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att prata med oss så hittar vi tillsammans en lösning som passar dig.

Vi erbjuder larm som är enkelt att installera och tål höga påfrestningar samt tål det varierande klimat som vi har i Sverige. Behöver företaget kameraövervakning i Löddeköpinge? Eller behöver mormor inbrottslarm i Löddeköpinge? Ta hand om dem som står dig närmast och passa på att skaffa larm innan du blir berörd. Känslan av att veta att det som betyder mest är säker och tryggt är ovärderligt.

Kontakta oss så hjälper vi dig med larminstallationen i Löddeköpinge!

larminstallationer
kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60