Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Fiberinstallation och datanät skåne

Elektriker i Skåne och Löddeköpinge

Vi är din elektriker i Skåne med många års erfarenhet inom el och elinstallationer. Vi utför alltid jobben på ett tryggt och säkert sätt. Våra elektriker på MSW hjälper dig med olika slags elarbeten, så som för nybyggnationer, ombyggnationer, underhåll och service. Vi hjälper både privatpersoner och företag med elinstallationer i hus och företagslokaler. Inget arbete är för stort eller för litet för oss på MSW Service. Kundnöjdheten är viktigt för oss, vi prioriterar alltid att ni som kund ska känna er trygg och nöjd med våra tjänster. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov allt för att ni som kund ska få det ni efterfrågar. Varmt välkommen att kontakta oss!

Våra eltjänster

Elinstallationer

Vi genomför både små och stora elinstallationer runt om i Skåne. Vi jobbar i byggnader såväl som nybyggnationer.​

Laddstationer

Vi hjälper dig med olika typer av laddstationer för att din elbil alltid ska ska vara fulladdad när du behöver använda den!

Datanät & fiberinstallation

Vi hjälper både företag och privatpersoner med installation av datanät och fiber. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss.

Solceller

Minska miljöpåverkan med solceller. Vi på MSW Service AB vill ta vårt ansvar och vill hjälpa dig att installera solceller.

Hos våra elektriker i Skåne får du alltid

Kostnadseffektivt

Anlitar du oss kan vi alltid garantera att du får kostnadseffektiva prise.

Yrkeskunnig personal

Vår personer besitter en stor yrkeskunnighet .

Snabb service

Via oss får du alltid snabb och noggran servive till hela Skåne.,

kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60