Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Din elektriker i Helsingborg

Vi är din elektriker i Helsingborg med mångårig erfarenhet inom el och elinstallationer. Vi utför alltid jobben på ett tryggt och säkert sätt till hela Helsingborg. Våra elektriker på MSW hjälper dig med olika slags elarbeten, så som för nybyggnationer, ombyggnationer, underhåll och service. Vi hjälper både privatpersoner och företag med elinstallationer i hus och företagslokaler. 

Inget arbete är för stort eller för litet för oss på MSW Service. Kundnöjdheten är viktigt för oss som elektriker, vi prioriterar alltid att ni som kund ska känna er trygg och nöjd med våra tjänster. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov allt för att ni som kund ska få det ni efterfrågar. Varmt välkommen att kontakta oss!

Våra eltjänster i Helsingborg

Elektriker nära dig i Helsingborg

Vi är din lokala elektriker i Helsingborg som kan hjälpa dig med både små som stora elektrikertjänster i hela Helsingborg.  Varje tjänst utförs alltid med mångårig erfarenhet och stor yrkeskompetens.  

Vi utför arbeten runt om i hela Helsingborg. Våra elektriker har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med elinstallationer i ditt hem eller företagslokaler. Vi på MSW Service kan även hjälpa dig med att sätta upp laddstationer till din elbil eller hjälpa dig göra din elförbrukning mer hållbar genom att installera solceller. För en mer säker och pålitlig anslutning kan vi hjälpa dig med installation av fiber och datanät, vi utför både enkla och integrerade installationer. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig eller ditt företag, så tveka inte att kontakta oss. 

Väljer du oss får du alltid

Tidseffektivitet

Genom vår mångåriga yrkeserfarenhet blir varje elektriker elarbete som vi utför i Helsingborg alltid tids- och kostnadseffektivt.

Kundcentrerat

Du som kund står alltid i centrum i alla de projekt som vi åtar oss. Vi är aldrig nöjda innan du som kund är nöjd med slutreslutatet.

Yrkeserfarenhet

Samtliga av våra elektriker besitter stor yrkeserfarenhet och kunskap. Du är med andra ord alltid i trygga händer när du anlitar oss.

Säkra lösningar

Vi arbetar alltid med säkra arbetsmetoder, vilket alltid en säkerhetsfaktor när du anlitar oss som din elektriker i Helsingborg. Utöver detta arbetar vi alltid avtalsenligt utan dolda avgifter.

Kontakta oss