Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Vi är din elektriker i Hässleholm

Vi är din elektriker i Hässleholm med mångårig erfarenhet inom el och elinstallationer. Vi utför alltid jobben på ett tryggt och säkert sätt till hela Hässleholm. Våra elektriker på MSW hjälper dig med olika slags elarbeten, så som för nybyggnationer, ombyggnationer, underhåll och service. Vi hjälper både privatpersoner och företag med elinstallationer i hus och företagslokaler. Inget arbete är för stort eller för litet för oss på MSW Service. Kundnöjdheten är viktigt för oss som elektriker, vi prioriterar alltid att ni som kund ska känna er trygg och nöjd med våra tjänster. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov allt för att ni som kund ska få det ni efterfrågar. Inga arbeten är för små eller för stora för oss på MSW Service, du är alltid varmt välkommen att kontakta oss!

Våra eltjänster i Hässleholm

Elektriker nära dig i Hässleholm

Vi är din lokala elektriker i Hässleholm som kan hjälpa dig med både små som stora elektrikertjänster i hela Hässleholm.  Varje tjänst utförs alltid med mångårig erfarenhet och stor yrkeskompetens.  

Vi utför arbeten runt om i hela Hässleholm. Våra elektriker har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med elinstallationer i ditt hem eller företagslokaler. Vi på MSW Service kan även hjälpa dig med att sätta upp laddstationer till din elbil eller hjälpa dig göra din elförbrukning mer hållbar genom att installera solceller. För en mer säker och pålitlig anslutning kan vi hjälpa dig med installation av fiber och datanät, vi utför både enkla och integrerade installationer. 

Vill du veta mer om hur vi kan som elektriker i Hässleholm kan hjälpa oss, så kan du inte tveka till att kontakta oss. Vi berättar mer än gärna för dig hur vi kan hjälpa just dig eller ditt företag. 

Kontakta oss