Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Vi är din elektriker i Bunkeflo

Vi är din elektriker i Bunkeflo med mångårig erfarenhet inom el och elinstallationer. Jobben utförs alltid på ett tryggt och säkert sätt till hela Bunkeflo. Våra elektriker på MSW hjälper dig med olika slags elarbeten, så som för nybyggnationer, ombyggnationer, underhåll och service. Vi hjälper både privatpersoner och företag med elinstallationer i hus och företagslokaler. Inget arbete är för stort eller för litet för oss på MSW Service. Kundnöjdheten är viktigt för oss som elektriker, vi prioriterar alltid att ni som kund ska känna er trygg och nöjd med våra tjänster. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov allt för att ni som kund ska få det ni efterfrågar. Välkommen att kontakta oss!

Våra eltjänster i Bunkeflo

Elektriker nära dig i Bunkeflo

Vi utför arbeten runt om i hela Bunkeflo. Våra elektriker har många års erfarenhet och kan hjälpa dig med elinstallationer i ditt hem eller företagslokaler. Vi på MSW Service kan även hjälpa dig med att sätta upp laddstationer till din elbil eller hjälpa dig göra din elförbrukning mer hållbar genom att installera solceller. För en mer säker och pålitlig anslutning kan vi hjälpa dig med installation av fiber och datanät, vi utför både enkla och integrerade installationer. 

Våra elektriker arbetar säkert

Chansa inte med säkerheten. Det går att utföra vissa elektriska arbeten själv så som att byta glödlampa, byta strömbrytare och byte av proppsäkring. Men känner du minsta lilla osäkerhet inför detta så ska du alltid anlita en certifierad elektriker för att utföra jobbet åt dig. Det är viktigt att säkerheten är prioriterad för det finns alltid en risk att få stötar eller att det börjar brinna. Sådana fel kan resultera i livsfara om inte elektriciteten har hanterats korrekt.

Kontakta oss