Felanmälan, service & jour: 046-540 50 60

Din samarbetspartner inom El & Hiss

Hissreparatör – Reparation av hissar i Skåne

Hissreparation i Malmö och Helsingborg

Behöver du hjälp med reparation av hissar i Malmö, Helsingborg eller övriga sydvästra Skåne? Vi på MSW Service är erfarna hissreparatörer som erbjuder snabba och effektiva reparationstjänster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Oavsett om det handlar om akuta problem eller planerat underhåll ser vi till att din hiss återställs till full funktionalitet så snabbt som möjligt.

Behöver du få snabb hjälp med reparation av hissen?

En trasig hiss kan vara en stor olägenhet, men med vår professionella hjälp kan du snabbt få din hiss i drift igen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att alla reparationer utförs enligt gällande säkerhetsstandarder.

Kontakta oss idag för att boka en hissreparatör i Malmö eller Helsingborg och få en pålitlig lösning för dina hissar.

Varför ska du anlita MSW Service?

Certifierade hissreparatörer: Våra tekniker har lång erfarenhet och rätt kompetens för att reparera hissar av alla typer och modeller.

Snabb och pålitlig service: Vi förstår hur viktigt det är att din hiss fungerar, och vi erbjuder snabb respons för att minimera driftstopp och besvär för boende eller hyresgäster.

Tjänster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar: Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både större fastigheter och mindre bostadsrättsföreningar.

Täckning i hela sydvästra Skåne: Vi utför hissreparationer i Malmö, Helsingborg och närliggande områden.

Förebyggande underhåll: Förutom akuta reparationer erbjuder vi även regelbundna underhållstjänster för att förebygga problem och förlänga hissens livslängd.

kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på MSW Service via kontaktuppgifterna nedan eller via formuläret. Vi lovar att svara så snart som det är möjligt.

MSW Service AB
Teknikvägen 3
246 43 Löddeköpinge

info@mswservice.se

046 – 540 50 60